APLIKASI MOBILE MLM

  • Jurulatih MLM, ialah sejenis cara pembelajaran terbaru jenis aplikasi telefon yang amat inovatif. Ia pasti menjadi aplikasi telefon latihan MLM yang paling ‘hot’ di masa depan! Kini, anda boleh belajar cara untuk menjadi seorang pengusaha MLM yang elit di mana-mana dan pada bila-bila masa.

Aplikasi telefon Jurulatih MLM dibahagi kepada 6 bab, iaitu Bab「Sistem Latihan」,「Kolum Khas Jurulatih」,「Jurulatih MLM」,「Apakah Itu MLM」,「Cerita Pendek」」dan「Buku Terbitan」.

  • Kelas Latihan Elit Sistem Jurulatih MLM daripada ‘Bab Sistem Latihan’ dan ‘Ekspres MLM, Jalan Merealisasikan Impian’ dan ‘Rahsia Perkembangan Rangkaian Pantas – Memupuk Rangkaian Jenis Suka Belajar’ daripada ‘Kolum Khas Jurulatih’ merupakan bab-bab yang amat disyorkan. Pada latihan itu, anda akan menjalani latihan seorang ke seorang dengan Coach Desmond Pang melalui telefon pintar, selain itu, anda juga akan menerima kandungan latihan itu supaya anda boleh mengulang kaji di rumah.
  • Tujuan ‘Jurulatih MLM’ adalah untuk mengkaji penceramah utama aplikasi latihan MLM ini —— sejarah perjalanan Desmond Pang yang menghasilkan Pendidik Falsafah Kejayaan dan Pakar Strategi Prestasi MLM. Dalam 20 tahun ini, beliau telah mengadakan lebih daripada 5000 Kursus Latihan Falsafah Kejayaan, jumlah tempoh kursusnya melebihi 40 ribu jam, serta mengilhamkan lebih daripada berjuta-juta orang di Malaysia, Singapura, Indonesia, Hong Kong, Taiwan dan China. Beliau mempraktikkan idea ‘Menjadikan Dunia Ini Lebih Indah’ dan latihan-latihan kursusnya untuk membimbing lebih banyak syarikat dan kumpulan untuk membina sebuah pentas MLM yang penuh dengan kekayaan dan kasih sayang.
  • Apakah Itu MLM’ menceritakan bagaimana perkembangannya menjadi sebuah model perniagaan yang disukai ramai. Sejak dari permulaan, MLM sudah menjadi salah satu bidang yang amat menarik diusahakan. Ramai orang dan syarikat mengaut keuntungan yang besar daripadanya! Akan tetapi, mentaliti dan sikap yang baik, serta kerajinan yang tinggi adalah faktor yang penting untuk menjayakan kerjaya MLM ini. ‘Cerita Pendek’ akan mengajar anda tiga elemen yang penting. Akhir sekali, Bab ‘Buku Terbitan’ mengajar anda cara untuk menukarkan sesuatu krisis menjadi peluang supaya anda dapat membina kerjaya MLM yang mantap. 32 Taktik MLM Terhebat yang tertulis dalam buku ‘32 Taktik MLM Terhebat’ mampu memendekkan tempoh percubaan dan kesilapan anda supaya anda boleh menduplikasi model kejayaan dengan mudah, justeru membina sebuah kumpulan rangkaian yang besar dan mantap. Di samping itu, buku terlaris ‘Tips MLM Cepat’ membolehkan pembaca imbas kembali semua ilmu mengenai pengetahuan asas, perluasan dan pembangunan sesebuah kumpulan, membetulkan mentaliti sesebuah kumpulan serta bagaimana untuk menjadi seorang pemimpin yang berkaliber.

直销教练手机程序常见问题

1. 如何安装直销教练手机程序?

1. 进入Google Play Store或Apple App Store 寻找 “直销教练” 或 “Desmondpsc” 进行下载
2. 进入网站 www.desmondpsc.com 点击 “下载直销手机程序”
3. 关注PSC成功哲学培训(psctrainingdesmond)微信公众号,选择4以获得安装包链接

2. 任何扫描器都可以吗?

除了“微信”扫描器, 任何扫描器开通至网站再按谷歌安卓系统就可以连接play store 下载 (因为中国手机用户无法支持谷歌安卓系统)

3. 如何使用“微信”扫描器 ?

打开 “微信”扫描器 —》扫描 二维码 -》网站 -》点击右上角

1.苹果手机用户选择“在safari中打开” -》网站 -》选择苹果系统(Apps Store)按键
2.安卓手机用户选择 “在游览器中打开“-》网站 -》选择谷歌安卓系统(Google Play)按键
3.中国安卓手机用户选择“在游览器中打开“-》网站 -》选择安卓系统安装包按键

4. 如何注册为直销教练用户?

下载了手机程序后,填写名字,国家,手机号,电邮!
(请记得您的用户帐号以便充值用途)
填写完毕后,请点击“更新设置”

5. 彭教练的书有几本?多少点数?

两本,1.直销学一点即通-10点,2.直销战术32招-10点

6. APP里培训系统之直销精英培训班(拓展篇)需要多少点数来开通?

直销精英培训班(拓展篇)需要40点数开通,内含16个单元影片与文档

7.如何购买点数?

1.苹果系统,通过苹果系统付费购买或通过代理或微信号zxjnpsc购买重装代码!
2.安卓系统,中国与马来西亚用户可以通过网上银行服务如:支付宝,银联,Maybank2u, Cimb Click, Public Bank 等等来购买!
“其他国家用户可以通过代理或微信号zxjnpsc购买重装代码!”

8.如何使用重装代码?

登入payment.desmondpsc.com网址-》填写用户帐号,国家,手机号码-》登录-》选择重装代码-》输入代码-》提交


9.在哪可以查看我的用户帐号?

点击直销教练左上角目录“三条短线”

10.一点数的价值是多少?

马币 4零吉/人民币 6.4

11. 在没有点数之下是否所有影片和档案都可以打开吗?

只有两个部分需要点数开通后才可以查看 (书籍和培训系统之精英培训班-拓展篇),其他部分都可以免费任意打开!

12. 是否全部短片和文件都必须下载?

文件都需要下载以方便重覆观看,除了有网上看按键的短片可以不用下载,其他的都需要下载!

13. 退出后是否从新下载短片和文件?

不需要(除非卸载程序)

14. 短片和文件是否可以导出?

短片和文件只能在手机操作

15. 直销教练程序可以安装予几部手机?或同步进行?

只能用于一部手机

16. 任何详情如何联络求予帮助?

1. 请加微信 -》ZXJNPSC -》再发你的问题 -》 客服将尽快回答
2. 请将您的疑问Email 至 我们的网站 [email protected] 客服将尽快回答