WELCOME DESMOND PSC

MENGENAI DESMOND PANG

PEMINDAHAN TENAGA POSITIF, PINJAM KUASA DEMI MEREALISASIKAN IMPIAN!

MEREALISASIKAN IMPIAN PENCAPAIAN LUAR BIASA, IMPIAN MENDUPLIKASI JUALAN
IMPIAN KEBAHAGIAAN YANG PENUH IMPIAN HUBUNGAN SUAMI ISTERI YANG BAIK, SERTA MEREALISASIKAN IMPIAN ANAK-ANAK KESAYANGAN ANDA!

Pengasas Institusi Latihan Falsafah Kejayaan, Coach Desmond Pang Yee Seong tidak henti memeluk prinsip ‘membina pentas kerjaya MLM yang dipenuhi kekayaan dan kesayangan’. Oleh itu, beliau berhasrat untuk memindahkan kepercayaan, gerakan badannya, isyarat serta kata-kata motivasinya yang dipenuhi tenaga positif kepada setiap pengusaha kerjaya MLM dan kumpulan MLM. Ini dilakukan supaya sebuah Medan Tarikan Besar dapat dibina demi mengilhamkan pemuda-pemudi yang memerlukan matlamat hidup; membantu orang yang kehilangan makna kehidupan untuk mempunyai impian semula; demi membantu mereka yang berasa takut, rendah diri, dan kurang yakin pada diri sendiri apabila berdepan dengan cabaran untuk berasa yakin semula; membantu mengembalikan rasa sayang di antara suami isteri yang sering bergaduh; membantu mereka yang mengabaikan kepentingan hubungan suami isteri untuk menghargai perkahwinan mereka semula; menggalakkan kanak-kanak untuk menghormati ibu bapa; membantu ibu bapa yang kuat mengawal untuk mendengar suara hati anak mereka; membantu meningkatkan kualiti hidup dari segi fizikal, mental dan jiwa. Pentas ini bagaikan syurga di bumi. Kita semua akan menjadikan dunia ini lebih indah.

Coach Desmond Pang menubuhkan Institusi Latihan Falsafah Kejayaan (PSC Training & Research Services) pada tahun 2004. Penyelidikan dan pemerhatian teliti beliau terhadap falsafah-falsafah kejayaan, tambah dengan cara penyampaiannya yang mahir, beliau berjaya mengadakan pelbagai kursus falsafah kejayaanlatihan potensi dalamankem perpaduan pemimpinlatihan teknik pertuturanlatihan penceramah profesional dan lain-lain dalam 20 tahun ini, sejurus membantu ramai orang mencungkil potensi mereka supaya mereka menyedari erti sebenar kejayaan mereka dalam perjalanan ke arah impian yang disanjungi itu.

 

Peranan sebagai jurulatih MLM Pendidik Falsafah Kejayaan dan Pakar Strategi Prestasi MLM membolehkan beliau untuk menyeru lebih ramai orang untuk sama-sama mempertahankan kewujudan kerjaya MLM ini supaya bidang MLM tidak akan menjadi sebuah bidang yang tidak relevan bagi orang awam; supaya pengusaha kerjaya MLM mampu mengharukan pelanggannya dengan perkhidmatan yang berperikemanusiaan; Supaya dapat membantu lebih ramai orang memperolehi kesihatan, kecantikan, keyakinan dan kebahagiaan hidup; sama-sama membina kerjaya MLM dengan keghairahan dan impian pada tempoh permulaan.Beliau percaya, selagi kita ada keazaman yang tinggi, kita mampu membina sebuah persekitaran MLM dan Medan Tarikan yang baik, supaya budaya MLM yang positif dapat diwujudkan; supaya mereka yang tak mengenali kerjaya MLM dapat bermanfaat daripadannya.

 

Bidang MLM bagaikan tanah yang subur, ia dijaga dan dipelihara oleh Coach Desmond Pang bertahun-tahun sehingga biji benih ini berkecambah dengan subur. Impian beliau dianggap praktikal jika persekitaran MLM yang penuh dengan kekayaan dan kasih sayang dapat dibina. Beliau sentiasa mencari peluang untuk memajukan diri; sepertimana beliau menjalani kehidupan yang bermakna setiap hari.

成功哲学主题曲

Desmond Pang 彭奕翔教练成功哲学主题曲赶快抢先听!

成功哲学你了解多少?它是一种信仰,也是一种精神状态,更是一种遇强愈强、精益求精,再大的困难挫折也打击不了一颗想要成功的心的信念。而今天我们要培养这种信念和精神状态,首先必须找到一位能够掌握成功哲学精神力量的教练,以及追随一个传递正能量、借力圆每梦的正信平台与操练场,让我们在操练的同时也传递正信教育与正能量,使每一个人来此都可以借力去圆每一个梦。如此,这股积极力量就会在结合了成功哲学精神的平台与会场中持久存在,一个强大的正信磁场就能真正建立起来。由于彼此间持续待在一个积极度很高的环境中,大家一直充满动力与活力的共同进退、共同成长、相互扶持往同一个目标前进,助人助己达到完整的幸福圆满人生!

TRAINING COURSES

VIEW MORE

LATIHAN PSC

Menurut seorang ahli falsafah berjaya sekitar 50-an yang berasal dari Amerika Syarikat, “Ini adalah formula kejayaan untuk mendidik orang-orang yang berjaya”. PSC telah diteliti dan direka dengan berhati-hati oleh seorang Amerika, Napoleon Hill, yang merupakan bapa kejayaan.

VIEW MORE

LATIHAN PEMIMPIN MLM

Kenapa ada sesetengah pengusaha kerjaya MLM tidak dapat mengaut keuntungan yang memuaskan biarpun gigih berusaha?
Kenapa ada orang berpendapatan 6 angka biarpun kehidupan dia relaks saja?

VIEW MORE

POSITIVE ENERGY LIFE

让学员通过特别设计的活动与课程,亲身体验经历及提升本身的正能量水平,发现与创造充满正能量的美好人生。

VIEW MORE

LATIHAN STRATEGI PRESTASI MLM

Kejayaan tidak berlaku secara rawak. Untuk berjaya, cara yang paling baik adalah belajar dari orang-orang yang berjaya; sama seperti dalam menyelesaikan masalah matematik, anda harus aktif mencari nasihat dari orang-orang yang berjaya dan mengikuti pendekatan mereka dalam menyelesaikan masalah matematik

VIEW MORE

LATIHAN (KEM PERPADUAN KAKITANGAN) BERSAMA

Melalui situasi simulasi, peserta mengalami pengalaman kali pertama dan mendengar panggilan dalaman mereka. Kejayaan bukan sekadar cakap kosong tetapi mencari mod bagi pembangunan melalui pengalaman, dan mengenalpasti sumber tindakan dalam diri sendiri.

VIEW MORE

POWER UP

这套课程帮助冷却的直传销商点燃激情,在奋斗中的更为积极有动力,找到生命价值与事业目标。

VIEW MORE

KURSUS LATIHAN FALSAFAH KEJAYAAN GOLONGAN BELIA

Kekuatan dalaman yang hebat bukan hak keistimewaan seseorang yang mempunyai tahap pendidikan yang tinggi. Selagi anda berani memimpin dan bertindak, serta menguasai peluang dan masa yang betul, tambah dengan daya kreatif yang tinggi dan keazaman yang tinggi, sudah pasti anda dapat mengubah masa depan anda!

VIEW MORE

LATIHAN PENCERAMAH

Sasaran: Prospek baru yang ingin menjadi penceramah atau akan naik pangkat menjadi seorang penceramah yang lulus
Objektif:
(1) Melahirkan barisan penceramah yang berkelayakan dan berprestasi tinggi…

VIEW MORE

我们的服务

顾问服务

策略顾问服务,总体行销策略顾问,组织教育训练系统建立

专业培训

通往成功的道路上,唯有「专业培训」才能快速缩短您的摸索期,帮助你轻松复制成功模式,帮助你快速建立更大、更稳的组织群。传递正能量,借力圆每梦!只要跟随我们的步伐走,你的美梦必能成真。现在开始,我们一起向心中的梦想奋力前进,共同圆成就非凡梦、业绩倍增梦、富裕幸福梦、夫妻恩爱梦、儿女成才梦。配合趋势,你就能顺势而成;今日的努力,将成为明日的基石。

创新学习手机程式

最实用最火的一款直销培训手机程式!尽管身在远距离的你,也不受时空和区域的限制,可以随时随地轻松学习成为直销精英,当个杰出直销人。

下载程序

让世界因我们美好

desmondpsc

desmondpsc

desmondpsc